Néri Bárka

image_pdfimage_print

neri_logoA Néri Bárka baba-mama klub összefogja, segíti és támogatja a kisgyermekes családokat a keresztény szellemiség jegyében, célunk, hogy a Bárkába érkezők menedéket, jókedvet, barátságot és hitet találjanak a közösségben. Nevünk egyben alapelvünk is: Néri Szent Fülöphöz (Legyetek jók ha tudtok c. film) hasonlóan szeretnénk közösséggé formálni azokat a kisgyermekes családokat, akik nyitottak a keresztény értékek befogadására.

Várjuk a Bárkába a 0-3 éves korú gyermekeket anyukával, apukával vagy nagyszülővel, ha szívesen töltenének egy kis időt együtt másokkal, játékkal, beszélgetéssel. Klubunkat az egyház és hívei támogatják, de nem csak vallásos családokat várunk.

Miközben a gyerekek játszanak, felfedezik a környezetüket, a játékba integrálva tanulnak, közösségben vannak… azalatt a szüleik beszélgethetnek, tapasztalatcserére kerülhet sor számos, a gyermekekkel kapcsolatos kérdésről, például: nem kötelező oltások, étkezési szokások, alvási szokások, bölcsőde gondolata stb.

A témákkal kapcsolatban havi rendszerességgel szakértő előadókat, védőnőket, orvosokat, jogi tanácsadókat, stb. hívunk meg rövid előadásokra.

Havonta egyszer Deli Orsi tart Kerekítő foglalkozásokat a kicsik nagy örömére.

Az ünnepeket, egyházi ünnepeket is szeretnénk kiemelni a hétköznapokból valamilyen megemlékezéssel, tevékenységgel illetve vendégelőadók meghívásával.

Csoportvezető: Szitáné Sperling Bernadett

Tel: 06-20-3373-214

Időpont: csütörtökönként 9:00 – 12:00

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk, kérjük, kövess minket Facebook-on is!

https://www.facebook.com/N%C3%A9ri-B%C3%A1rka-648590385161950/?fref=ts

Helyszín: Újdombóvári Plébánia III.u.36.