Hirdetések

image_pdfimage_print

2018.12.09. – ADVENT 2. VASÁRNAPJA

 

 • Az adventi időben a roráté szentmisék szerdán a belvárosi templomban, csütörtökön a Szent Orsolya Iskolaközpontban, pénteken a kertvárosi és szombaton az újdombóvári templomban lesznek, reggel 6 órakor. Csütörtökön este nem lesz szentmise!
 • December 10-én, hétfőn 16:30 órakor horvát nyelvű adventi szentmise lesz a szőlőhegyi Szent Anna Kápolnában, a horvát nemzetiségi önkormányzat szervezésében. Szeretettel hívnak minden érdeklődőt a szervezők.
 • Csütörtökön ismét lesz egész napos szentségimádás a belvárosi templom kápolnájában.
 • Pénteken a Karitász tartós élelmiszert gyűjt a központban, a buszmegálló melletti Coop áruházban.
 • December 15-én, szombaton 16 órától szeretettel hívjuk adventi programunkra: játékra és kézműves foglalkozásra a gyermekeket és családjukat a kertvárosi közösségi házba.
 • December 15-én, szombaton az újdombóvári templomban az esti szentmise előtt, 16 órától Kozák Bence orgonazenei áhitatát hallgathatjuk meg. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket!
 • Kérjük, hogy a sekrestyében jelezzék azoknak az idős, beteg testvéreknek a nevét és címét, akik szeretnék otthonukban elvégezni a karácsonyi szentgyónást és szentáldozást.
 • A most vasárnapi szentmisék után szavazhatnak még azok, akik eddig nem szavaztak a plébániai Tanácsosok Testületének jelöltjeire. Az aláíróív aláírása után sekrestyéseinktől vehetik át a lepecsételt szavazólapokat. A szavazólapon szereplő jelöltek közül nevük aláhúzásával választhatják ki azt, akit támogatni kívánnak. Legfeljebb 20 jelöltet választhatnak! A kitöltött szavazólapot a kihelyezett urnába kell elhelyezni.
  Dombóvári Római Katolikus Plébánia Tanácsosok Testülete
  Jelöltek névsora:
  Antalffy Zsolt dr.
  Bodó Imre
  Börzsönyiné Kelemen Marianna
  Bárányné Buzássy Judit
  Csáki Péter
  Eses Sándor
  Faluhelyi Sándor
  Farkas Gergő
  Fóris Attila dr.
  Halmosi Győző
  Harmati Zoltán
  Horváthné Gyánó Bernadett
  Kerekes László dr.
  Kónyi Lászlóné
  Kosaras Gyuláné
  Kovács Tibor
  Kurucz Józsefné
  Lankó János
  Magyarfalvy Géza
  Miklós Tamás
  Modric Edit
  Molnár Géza
  Pápai Andrea
  Papp Zoltán ifj.
  Rózsa József
  Szabados Balázs dr.
  Széll Mihályné
  Tolnai László
  Tóth Tibor
  Varga Jenő
  Varga Péter
  Válé Zsolt