Hirdetések


Kedves testvérek!

Örömmel hirdetjük, hogy 2017. augusztus 5-én, szombaton délután 17.15 órakor köt házasságot Gáspár Gábor és Szombat Anita az újdombóvári templomban. Hirdetve másodszor.

Örömmel hirdetjük, hogy 2017. augusztus 12-én, szombaton délután 18.00 órakor köt házasságot Bíró György és Tolnai Anna a kertvárosi templomban. Hirdetve először.

Szombaton délelőtt 10.00 órakor lesz a szőlőhegyi Szent Anna Kápolna búcsús szentmiséje. Előtte 9 órától szentgyónási lehetőség, 9.30 órától rózsafüzér imádság lesz. A búcsúra különbuszt indítunk. Az autóbusz reggel 9 órakor indul az újdombóvári templomtól és megáll a kertvárosi templomnál, a Spar áruháznál lévő autóbuszmegállóban végül a belvárosi templomnál található autóbuszmegállóban. A szentmise után indul vissza a különbusz és megáll a felszállási helyeknél.

Augusztus 1-el Kutas Attila plébános urat a megyéspüspök úr megbízta a paksi plébánia vezetésével. Ugyanakkor Hegedűs János tamási plébános urat kinevezte Dombóvárra plébánosnak, Németh Antal atyát pedig dombóvári segédlelkésznek. Attila atya július 30-án, vasárnap az ünnepi szentmisék keretében búcsúzik el a testvérektől. János atya és Antal atya augusztus 6-án vasárnap mutatkozik be az ünnepi szentmisék keretében.

Augusztus hónaptól ismét reggel 7.30 órakor lesznek a vasárnapi szentmisék a kertvárosi templomban. A vasárnap esti szentmisék augusztus hónapban este 19.00 órakor lesznek a gunarasi kápolnában.

Július 23.