Hirdetések

image_pdfimage_print

Kedves Testvérek!

Köszönjük a Karitász részére szánt októberi adományokat. A gyűjtés eredményét a faliújságon olvashatják. A novemberi gyűjtés jövő vasárnap (november 26-án) lesz.

November 22-én, szerdán délután lesz a katolikus óvodások Szent Erzsébet ünnepe a belvárosi Templomban. A gyermekek az óvodától 16 órakor indulnak. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket!

A nemzetközi eucharisztikus kongresszusra készülve szeretettel hívunk mindenkit egy órás szentségimádásra a belvárosi Templomba november 25-én, szombaton 17 órától. Országunkban és határainkon kívül is, különböző helyszíneken, de együtt imádkozunk azért, hogy az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük.

Jövő vasárnap, Krisztus Király Ünnepén a Jézus Szíve Családok egész napos szentségimádása lesz a Kertvárosi templomban. A szentmise után szentségkitétel, majd csendes, egyéni szentségimádás délután 3 óráig. 3 órakor közös imaóra. Utána mindenkit szeretettel várunk egy szerény agapéra a Közösségi házba.

December 7-én 18 órakor a Tinódi Házban levetítésre kerül az Ignác című film. A belépés ingyenes. Részletesebb információkat következő vasárnap közlünk.

November 19.