Hirdetések

image_pdfimage_print

2018.10.14. – ÉVKÖZI 28.VASÁRNAP

 

  • Október 16-án este 19 órakor az újdombóvári plébánián folytatódik az Alfa Kurzus. Az ősszel újra megkezdjük a bevezető szentségek vételére felkészítő katekumenátust is, amelyre várjuk azokat a felnőtteket, akik szeretnének megkeresztelkedni, illetve részesülni e szentségekben.

  • Október 16-án kedden a kórház kápolnai szentmise kivételesen 16 órakor kezdődik! Október 18-án, csütörtökön Szent Lukács evangélista ünnepe lesz. Ezen a napon 16 órakor a kórházi kápolnában lesz szentmise.

  • Csütörtökön a belvárosi templom kápolnájában újra egész napos szentségimádás lesz.

  • Október 20-án, szombaton Göllébe hirdetünk zarándoklatot, a Szent Vendel kápolna búcsújára. A szentmisét Mayer Mihály ny. megyéspüspök úr tartja. Az utazás költsége 800 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet. Az autóbusz a szokott felszállóhelyekről ¾ 10-kor idul.

  • Október 19-22. között lelkigyakorlat lesz a kertvárosi közösségi házban a Szentlélek Közösség szervezésében a Lélek ajándékairól, Cristina Minculescu vezetésével. Vasárnap délután 17 órától nyitott lesz az alkalom. Várjuk az érdeklődőket a tanításra, utána pedig személyes imát is lehet kérni. A Bibliakurzus kezdési időpontja november 4., vasárnap délután 17 óra, helyszíne a kertvárosi közösségi ház. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni a kurzuson, iratkozzon fel a sekrestyében.

  • Az őszi-téli időszakban megnövekszik segítségre szoruló testvéreink szükséglete, ezért a Karitász csoport nevében szeretettel kérjük és köszönjük a kedves hívek e célokra szánt adományait, amelyeket a karitász perselybe helyezhetnek el.

Október 20 és 22. között kerül megrendezésre az Antióchia közösség háromnapos lelkigyakorlata. Istennek hála sok fiatal jelentkezett az eseményre. Érkeznek középiskolások Paksról, Pécsről, Kaposvárról, Tamásiból is. Arra szeretnénk kérni a híveket, hogy aki teheti, ajánljon fel szállást a résztvevők számára. Három- illetve négyfős csoportokban kellene fiatalokat fogadni. A felajánlásokat nagyon köszönjük! Nagy segítséget jelent a szervezők számára. Jelentkezni lehet a sekrestyében, illetve a plébánián és Haszonics Krisztinánál is személyesen.