Hirdetések

image_pdfimage_print

2020. március 22. Nagyböjt 4. vasárnapja

 

Nagyböjt 4. vasárnapjától a jelenlegi súlyos helyzetre való tekintettel bizonytalan ideig nyilvános szentmisék nem lesznek templomainkban, de a templomokat napközben nem zárjuk be az imádkozni vágyó hívek előtt!

Szeretettel ajánljuk a kedves hívek figyelmébe a média által közvetített szentmiséket és vallásos műsorokat. Plébániánk honlapján és a facebook oldalon keresztül minden héten közzétesszük az evangéliumi elmélkedést és aktuális híreket, információkat. A plébániánkon szolgáló felszentelt lelkipásztorok szentmiséjüket és imádságukat továbbra is rendszeresen felajánlják a hívekért és családjainkért.

Telefonon vagy elektronikus úton szeretettel állunk a kedves testvérek segítségére.

Hivatal keddenként 9-10 óráig lesz, de csak sürgős és halaszthatatlan ügyekben tudjuk fogadni az érkezőket!

Csütörtökön továbbra is lesz egyéni szentségimádás a belvárosi templomban, 8 órától 16 óráig.

A nagyböjti időben a Karitász perselybe szánt adományokat a húsvéti tartós élelmiszer csomagra gyűjtjük a rászorulók megsegítésére. Szeretettel kérjük és köszönjük a kedves hívek adományait! Adományt átutalással is küldhetnek a plébánia OTP-nél vezetett bankszámlájára. A számlaszám:11746043-20010465 A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: Karitász részére!

Egyházi adó befizetésére is van lehetőség átutalással, a plébánia OTP-nél vezetett bankszámlájára. A számlaszám:11746043-20010465 A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: befizető neve – egyházi adó.

Beteg testvéreink szentségekkel való ellátása végett keressenek bennünket a 30/433-2406-os mobiltelefonszámon!