Hirdetések


2018.09.23. – ÉVKÖZI 25.VASÁRNAP
Szeretettel hívjuk bérmálkozási felkészítő csoportba azokat a középiskolás fiatalokat, akik hitoktatásban részesültek és szeretnének az idei tanévben bérmálkozni. Az első alkalom szeptember 28-án, pénteken este 18.30-kor lesz az újdombóvári plébánián. Erre az alkalomra a szülőket is várjuk!
A cserkész közösség első, alakuló találkozója október 6-án, szombaton de. 10 órakor lesz a kertvárosi közösségi házban. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő fiatalokat!
Október 9-én este az újdombóvári plébánián újra indul az Alfa Kurzus. Szeretettel hívjuk és várjuk a keresztény hittel megismerkedni kívánó érdeklődőket. Az ősszel újra megkezdjük a bevezető szentségek vételére felkészítő katekumenátust is, amelyre szintén várjuk azokat a felnőtteket, akik szeretnének felkészülni és részesülni a szentségekben.
Zarándoklatot hirdetünk Alsószentivánba október 13-án, szombaton a fatimai jelenés évfordulójára. A szentmisét Spányi Antal püspök úr végzi és megáldja az időseket (Félnapos programról van szó). Buszköltség: 1600 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet legkésőbb október 5-ig a buszköltség befizetésével.

Örömmel hirdetjük az alábbi házasságkötést:

Október 13-án, szombaton 15 órakor a belvárosi templomban

Pölöske Károly és Horváth Alexandra kívánnak házasságot kötni.